logo    Pyrotex, s.r.o.  Priemyselná 6, Trnava  obchod s požiarnickým, hydrantovým a ekologickým materiálom 

počítadlo.abz.cz

 

 

Obchodní partneri:

 

 

 

Novinky

arr3Ďalšie tovary E ShopuOd 1.11.2017 uvádzame do ponuky aj záchranárske tovary - vhodné pre hasičov: -oživovacie a... arr3arr3Plnofarebná potlač tričiekpodľa želania zákazníka (logá firmy, obrázky, fotky)... cena už od 8,-Eur ... arr3V roku 2017 - NovinkaNa stránku sme pridali sekciu Pozvánky na súťaže. Ak chcete zverejniť Vašu súťaž na našej stránke... arr3Oznámenie.Na e-shope priebežne pracujeme,uvádzame do predaja nový tovar,ako aj aktualizáciu cien. Prosíme Vás...

Kontakt

Pyrotex, s.r.o.
str.Priemyselná 6
917 00 Trnava,SLOVAKIA
tel: +421903907177, +421948143434
napíšte nám
IČO:36242781, IČ DPH:SK2020166104

Ochrana osobných údajov

 

Ochrana osobných údajov spoločnosti PYROTEX,s.r.o.

A/Prevádzkovateľ

Spoločnosť PYROTEX,s.r.o. so sídlom 919 02 Dolné Orešany 93,IČO 34242781,zápis v Obchodnom registri Okresného súdu Trnava,vl.12685/T ako prevázkovateľ pripisuje veľký význam ochrane súkromia a dodržiavaniu právnych predpisov o ochrane údajov.Tieto údaje spracúva v súlade s platnými predpismi,Nariadením Európskeho parlamentu a Rady EÚ z 27.4.2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov,ktorým sa zrušuje predchádzajúca smernica 95/46/ES a so zákonom č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov/ďalej ako "Zákon o ochrane osobných údajov".

Tieto pravidlá ochrany osobných údajov sa vzťahujú na všetky webové stránky zodpovedné spoločnosťou PYROTEX,s.r.o./IČO 36242781/.

B/Zaobchádzanie s osobnými údajmi a zhromažďovanie iných údajov/rozsah, právny základ a účel/

Vaše údaje spracúvame v súlade s platnými právnymi predpismi a na základe právnych základov vyplývajúcich z platných právnych pred-

pisov, a to  a/ s Vašim súhlasom alebo b/bez Vášho súhlasu

a/ s Vaším súhlasom - rozsah:emailová adresa, -účel:marketing, -právny základ:na základe Vášho súhlasu ako dotknutej osoby/Nariadenie GDPR/.

b/bez Vášho súhlasu-plnenie zmluvy,vrátane vybavenia reklamácií

- daňové a účtovné doklady

- neuhradené pohľadávky po splatnosti,

- spracovanie správ kontaktného formulára

- kontakt/telef.linka a email

- prehliadanie webovej stránky

- spracovanie na základe požiadavky orgánov verejnej moci

Vaše údaje budú chránené proti sprístupneniu tretím osobám a nebudú použité na akýkoľvek iný účel.Zaznamenané údaje slúžia výlučne   na zabezpečenie údajov a našej štatistiky a neprenášajú sa na tretie osoby.

Obsah zo smernice na ochranu osobných údajov spoločnosti PYROTEX,s.r.o./IČO 36242781/.

M2MxNGQ5Mm